iLMS知識社群(Sites)師生部落格(Blogs)朝陽首頁(Homepage)TronClass教學平台Login
Individual Presentation I--Seminar--羽之 (11--17-2014)
by 徐碧霙 2014-11-19 20:06:02, Reply(14), Views(1097)


Reply(14)

strength: good fluency

              I like your smile that makes us feel less anxious. Ha..ha.....

weakness: Maybe you can make the slide of the result part more colorful.

               Because audience are always interested in the result.

                In this way, you can get audience's attention easily.


Question: Do you think teaching creative drama is suitable for EFL students in different levels even the basic level?

Strength:
1. Considering the audience
2. Well prepared presentation with convincingly confidence
3. Fluent & clear speech with explanations of detail at the right speed
4. Good eye contact with naturally gestures
5. Professional & great PPT design
6. Nice PPT handout
I love and feel interested in your presentation! 

Weakness:
*A mistake of wrong spelling

Question/s:

To the conclusion, does this research indicate plainly that the creative drama can be used in ELT lessons?
Strength:
confidence
fluency
interesting topic
time line
Weakness:
give more detail about Shakespeare
Question:
If the participant not the ELT department,what do you think about the result? 

 

strength:

Fluency

The presentation went smoothly

Weakness:

some wrong spellings

Question:

Do you consider the other novels to teach if you were an English teacher? What and why? 

Strength:

--smile always in your face       

-good pronunciations

- weakness:

- wrong spellings

Question: what level students can acceptance be creative drama?

strength: have a presentation with confidence 

              very interesting presentation.

weakness: mistake spelling

Question: In your opinion, does the tragedies written by Shakespeare affect children's mind?

Strength:
Fluent 
great PPT design

Weakness:
some mistakes 

Question:
Except Shakespeare, what kind of drama do you choose to teach students?


PresenterGigi

Strength

Weakness

˙Pronunciation is great

and the speaking speed ‘  is appropriate.

˙Excellent PPT design

related to the topic.

˙The word on ppt 25 is

too small and the

color is too bright.

Question

˙Does the author of this paper use any literature

review?

Strength

Very interesting topic
THE PPT DESIGN IS SO GOOD!
I like your topic!

Weakness

some mistakes 


Question

You are a teacher and you want to teach students how to watch TV?

 

 

Strength

-          Good topic

-          Well prepare

-          Good PPT design

 

Weakness

-          Some mistakes in promuciation

Question

 

The literature subject is difficult to teach and boring to study, so could you mention some ways to encourage students to have more interests when studying?

 
 
 
Strength:
  1. professional ppt design- the best one
  2. a great deal of confidence
  3. great interaction
Weakness:
  1. none
Question:
  1. does your country have the reader theater course? 
strength: speak smoothly, clear information, good body language

weak: I can't see some words on copies, be careful speaking speed

Question:
Is there relation between background knowledge and language learning?
First, I'm so sorry being late to reply you guys question, I'm so sorry. 

Question 1: Do you think teaching creative drama is suitable for EFL students in different levels even the basic level?
Answer 1: I think is no suitable for the lower or beginner student, because they still have a lot voc and pronounce still need to learn. 


Question 2: To the conclusion, does this research indicate plainly that the creative drama can be used in ELT lessons?
Answer 2: Refer this research paper the researcher is indicate put the curriculum of English language teaching departments.

Question 3:If the participant not the ELT department,what do you think about the result? 
Answer 3: I think the result might be different 

Question 4: Do you consider the other novels to teach if you were an English teacher? What and why? 
Answer 4: Yes,  I will try to use different novels to teach, a lot of novel can inspiring student, like Hemingway.

Question 5: what level students can acceptance be creative drama?
Answer 5 : I think above Intermediate lever is suitable for this teaching method.

Question 6:  In your opinion, does the tragedies written by Shakespeare affect children's mind?
Answer 6: In my opinion is not, can explain to student.
Question 7: Except Shakespeare, what kind of drama do you choose to teach students?
Answer 7: Hemingway, is my other option.
Question 8: Does the author of this paper use any literature review?
Answer 8: Unfortunately this paper is not mention the literature review.
Question 9: You are a teacher and you want to teach students how to watch TV?
Answer 9: No, I think watch TV is no need to teach...


Question 10: The literature subject is difficult to teach and boring to study, so could you mention some ways to encourage students to have more interests when studying?

Answer 10: I think can bring student go to museum to learn the author in that period time, inspiring their curiosity.

Question 11:does your country have the reader theater course?
Answer 11: yes, In my country have some reader theater course, but its not professional .

Question 12:  Is there relation between background knowledge and language learning?
Answer 12: I not sure about this, but in my opinion it may have relation between this two factor. 
Reply